Arctic Discgolf Tour

 Hva er ADGT?

ADGT er Arctic Disc Golf Tour
En regional Tour på linje med Trønder Tour, Vestlandstour, Oslo Tour, m.fl. 5 turneringer på 5 forskjellige baner i Nordland. Det kåres vinner av de enkelte turneringene, men det gjeveste er sammenlagtresultatet.

Vinneren av ADGT er den spilleren med høyest poengsum i hver klasse. Du får poeng for plasseringen din i enkeltturneringene etter et standard frisbeegolf turneringsformular. 50 for vinneren, og  så er det 2-3 poeng mindre for hver plass bakover. De 3 beste turneringsresultatene dine teller i sammendraget. Har du deltatt i 4 eller 5 strykes de dårligste.

Her er turneringene:

19.Mai – Parken Open

09. Juni –  Rognan

23. Juni – Heia, Skjerstad

18. August – Storjord

01. September – Skellefteå

I år er 2 av turneringene PDGA-sanksjonert. Det betyr at den gir rating-poeng for medlemmer av PDGA — Professional Disc Golf Association. Det er IKKE nødvendig å være medlem av PDGA for å delta på ADGT! PDGA-sanksjonering er kun et ekstra tilbud til de som er PDGA-medlemmer (men har du lyst til å bli medlem og få rating-poeng, er du selvsagt hjertelig velkommen til det). 

ADGT er åpen for de som tar sporten dødelig seriøst, og de glade amatørene. Vi har Open-klasse for de som er , ønsker å være eller tror de er skikkelig gode, rekreasjon for de ganske ferske som kanskje ser for seg en overgang til Open i framtiden. Vi har også egen Dame-klasse og Junior-klasse for de som er under 19.

Så meld deg på i Discgolfmetrix og møt opp på spillermøte på morgenen før hver turnering. Der gis informasjon om dagens bane, hvilken gruppe du går i, spesielle baneregler, OB, mando, osv.

Velkommen til ADGT 2019!