Arctic Discgolf Tour

 Hva er ADGT?

ADGT er Arctic Disc Golf Tour
En regional Tour på linje med Trønder Tour, Vestlandstour, Oslo Tour, m.fl. 5 turneringer på 5 forskjellige baner i Nordland. Det kåres vinner av de enkelte turneringene, men det gjeveste er sammenlagtresultatet.

Vinneren av ADGT 2018 er den spilleren med høyest poengsum i hver klasse. Du får poeng for plasseringen din i enkeltturneringene etter et standard frisbeegolf turneringsformular. 50 for vinneren, og  så er det 2-3 poeng mindre for hver plass bakover. De 3 beste turneringsresultatene dine teller i sammendraget. Har du deltatt i 4 eller 5 strykes de dårligste.

Her er turneringene:

19.05, lørdag: ADGT #1: Parken Open

03.06, lørdag: ADGT #2: Beisfjord Open. PDGA-sanksjonert C-tier.

08.07, søndag: ADGT #3: Skjerstad-Heia Open 18 hull. 

09.09, søndag ADGT #4: Storjord Open

30.09, søndag ADGT #5 Bratten Open

Som du ser er 1 av turneringene PDGA-sanksjonert. Det betyr at den gir rating-poeng for medlemmer av PDGA — Professional Disc Golf Association. Det er IKKE nødvendig å være medlem av PDGA for å delta på ADGT! PDGA-sanksjonering er kun et ekstra tilbud til de som er PDGA-medlemmer (men har du lyst til å bli medlem og få rating-poeng, er du selvsagt hjertelig velkommen til det). Kanskje blir det ytterligere 2 turneringer til, PDGA-sanksjonert. Nærmere informasjon vil i så fall komme, på BFK-nettsiden og Facebook.Det blir flotte premier. Med Frisbeebutikken (Frisbeebutikken Bodø på facebook) på laget garanterer vi flotte premier til alle klasser til sammenlagt vinnere + CTP-premier på hver turnering, mens Barbeco sponser med flotte griller til vinneren av Lucky Draws på enkeltturneringer. 

ADGT er åpen for de som tar sporten dødelig seriøst, og de glade amatørene. Vi har Open-klasse for de som er , ønsker å være eller tror de er skikkelig gode, rekreasjon for de ganske ferske som kanskje ser for seg en overgang til Open i framtiden. Vi har også egen Dame-klasse og Junior-klasse for de som er under 19.

Så meld deg på i Discgolfmetrix og møt opp på spillermøte på morgenen for hver turnering. Der fir informasjon om dagens bane, hvilken gruppe du går i, spesielle baneregler, OB, mando, osv.

Velkommen til ADGT 2018!

Resultatlisten sammenlagt:

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=598391