Ny sesong, nye muligheter

Ny sesong er rett rundt hjørnet, med vår i lufta og full planlegging av turneringer, ukesgolfer og andre ting.  Vi har satt et mål for sesongen å være mer aktiv på nettsiden og ute blant glade frisbeegolfere i form av gode turneringer og faste ukesgolfer.

Styret
  • Roger Karlsen (Styreleder)
  • Ron Kaspersen (Styremedlem)
  • Marthe Nicolaysen (Styremedlem)
  • Alexander Andreassen (Styremedlem)
  • Christian Qvam (Styremedlem)
  • Stefan Kvarv (Styremedlem)

Om du har noe spørsmål til oss kan det sendes en epost til post@bodofrisbee.no.

Ukesgolfer

I år vil vi ta i bruk vår fantastiske 18 hulls bane på bratten hver torsdag gjennom hele sommeren. Tirsdager går som vanlig i parken. Det vil blir oppdelt i klassene Open, Rekreasjon, junior og Dame  i håp om at flere vil melde interesse. Det vil bli brukt skoorin for å holde score. For mer informasjon kan du gå inn på linken ukesgolf.

Turneringer

Åtte turneringer har vi satt i vår terminliste i år. Her blir det mange lokale og en nasjonal turnering. Allerede 13. mai har vi vår første turnering som er Parken Open og påmeldingen er åpnet. Dette blir første runde av ADGT (Arctic Discgolf Tour) som går rundt om i Salten.

Bodø Open blir den nasjonale turneringen som er 4. runde i norgescupen. Her kommer det folk fra hele Norge som skal konkurrere mot hverandre.

 

 

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts