ADGT Parken Open

Lørdag 13. mai braker det løs i rensåsparken med en flott frisbeegolfturnering. Dette er årets første turnering og over 20 stk har meldt seg på, dette gleder vi oss til! Det er enda ikke for sent å melde seg på, det kan du enkel gjøre inne på Parken Open ADGT. Påmeldingen stenges fredag kl. 16.00. Har du enda ikke meldt deg på etter dette, så kan du møte opp på lørdag, men da kan vi ikke garantere lunsj.

Praktisk informasjon

Registreringen av spillere kl. 09.00 på sletta ved hull 1 (Parkenfestivalens hovedscene).  Her kan du betale om du ikke har gjort det på forhånd. Vi tar i mot kontanter og vi har Vipps.  Har du lyst å betale nå kan du gjøre dette enkelt via vårt vipps nummer. Merk med Parken Open ADGT.

99153

Før runde 1 blir det gjennomgang av regler og banen. Så om du lurer på hvor OB linjene går eller hva dropzone er så vil alt dette blir informert om.

Drikke, frukt og baguetter til lunsj for alle påmeldte. Har du mat allergi (Laktose eller Gluten) kan du sende en mail til roger@bodofrisbee.no så prøver han å ordne det.

BagTag

For alle betalte medlemmer i Bodø Frisbeeklubb vil det bli utdelt en bagtag etter total score etter turneringen. Dette er en tag man skal ha på sekken/baggen når man er ute å spiller slik at andre som også har tag kan utfordre deg. Målet er og ha lavest mulig tall på taggen når sesongen er over. For regler gå inn på bagtag. Hørtes dette spennende ut? Klikk her for å bli medlem.

Vi ses!

 

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts