BFK – Klubbmesterskap 2017!

Da nærmer det seg årets klubbmesterskap på Brattn. I år har vi laget et variert oppsett med både runder, presisjonskasting, putting og driving. Det vil bli utdelt poeng på alle øvelsene, og hvor det til slutt skal stå igjen 1 vinner.

Det vil bli 2 runder av 9 hull, egenkomponert bane. Puttekonkurranse på 3 lengder og 5 kast pr lengde. Presisjon, 3 avstander/treffpunkt, 5 kast pr avstand/treffpunkt. Drivekonkurranse, høyere poeng jo lengre man driver. Fra 50 m til 150m.

Vi starter dagen med 1 runde discgolf og presisjonskonkurranse.  Så blir det pause med grilling og sosialt samvær.  Etter grilling starter vi med puttekonkurranse og drivekonkurranse, før vi avslutter med runde 2 golf.

Håper alle setter av litt tid til premiering og en liten seanse etterpå, før vi drar hjem.

Varighet ca 7 timer. Fra 1100 til ca 1800. Oppmøte 1030 for spillemøte.

Klasser:  Open – Rekreasjon – Dame

Pris pr deltaker.  Kr. 150,-

Meld deg på HER

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts