Tirs- og torsdagsgolfen oppsumering.

Det har vært en bra ukesgolf i år, både Parken- og Bratten frisbeegolfbane har blitt godt brukt hele sesongen. Mange nye spillere har kommet til, noen har vært i tvil om de var gode nok til å delta (Det har de motbevist i klassen rekreasjon, der det har vært kamp om plasseringene fra begynnelse til slutt).

Sammenlagtresultater
BrattenParken
klikk herklikk her

Kampen i parken

I Open har kampen om seieren vært mellom Frank Normann og Ron Kaspersen. Ron har hatt ledelsene siden tidlig sommer, men Frank har sakte men sikkert tatt innpå gjennom sesongen. Ron klarte å beholde ledelsen etter siste runde med knappe 2 kast.  Vi gratulerer med seieren!mm

Borgar Kvammen ledet rekreasjon før siste runde. Like bak fulgte Sindre Solberg Eng og Christian Qvam som var giret på å jakte seieren. Christian hadde en stund en sjanse å ta seieren, men det holdt ikke helt inn. Alle tre forbedret resultatet sitt på siste runden, men Borgar og Sindre tok seieren til slutt. Vi gratulerer!

Vinnere av Rekreasjon i Tirsdagsgolfen Gratulerer! t.v Borgar Kvammen og Sindre Solberg Eng’

 

KAMPEN PÅ BRATTEN

Alexander Mathisen gikk en kanon siste runde og hadde en periode sjansen om seier. Stefan Kvarv hadde ledelsen og beholdt den helt inn. Alexander Mathisen klarte å klatre forbi Frank Normann med ett kast under siste runde. Vi gratulerer Stefan Kvarv med seieren på Bratten!

Christian Qvam hadde ledelsen før siste runde. Han klarte ikke å forbedre resultatet sitt som endte med at Bent-Wilhelm Johansen kom opp for å dele første plassen med han. Gratulerer til begge to!

f.v Christian Qvam, Filip Myhr og Bent-Wilhelm Johansen.
f.v Frank Normann, Stefan Kvarv og Alexander Mathisen

 

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts