Aktiv vinter søndag!

Hver søndag fremover er det vintergolf i parken og putte trening med putteliga i Bankgata Flerbrukshall. Kl. 11.00 starter vintergolfen i Parken, etterfulgt av putte trening i Bankgata Flerbrukshall kl. 14.00.  Detaljert informasjon kan du se under. Putte treningen utgår 28.01.18 pga. hallen er opptatt.

Vintergolfen
14.01.18 – 22.04.18
Oppmøte 10.40 ved hull 1 i parken!
Registrering og resultater på metrix

Vintergolfen har 15 uker totalt, 5 av disse står tellende til slutt. En uke består av to runder på 11 hull. Det går fint å gå bare en runde, men da blir den andre runden registrert som DNF og uka blir ikke gyldig i sammenlagt resultatet. Vi tror at resultatene blir jevnere mellom jevngode spillere, i og med at man må gjøre en innsats gjennom alle 22 hullene og ikke bare en enkelt runde som man kan finpusse på etter 5 runder er gjennomført. I tillegg blir det enklere for organisering av metrix.

Puttetrening med putteliga
fra 04.02.18 – tom 25.02.18
Oppmøte i Bankgata Flerbrukshall 14.00
Resultater fra putteligaen

Putteligaen avsluttes den 25.02.18 med finale der topp 3 går direkte til finalen mens to heldige spillere som har deltatt gjennom putteligaen blir trukket ut! Alle er selvfølgelig velkommen for å delta.

 

 

 

Har du lyst å støtte opp om klubben og frisbee miljøet i Bodø kan du melde deg inn som medlem ved å trykke på denne linken: Bli medlem!

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts