Sesongstart

Endelig er våren kommet, og det er klart for ukesgolf igjen!

Vi kaster i gang sesongen tirsdag 24. april i Rensåsparken med første serierunde i tirsdagsgolfen. Vi spiller 2×12 hull, hull 7 ordner vi med midlertidig  kurv til vi får fjellfestet som er på tur i god fart til Bodø. Torsdagsgolfen kastes på Bratten torsdag 26. april. Her vil de bli gått 1×18 hull gjennom hele sesongen.

Møt opp ved hull 1 litt før kl. 18.00 på tirsdager og torsdager framover. På første serierunde tar vi en gjennomgang av banen  fra kl. 17.30. CTP på første serierunde i Parken og på Bratten. ACE-pot er å finne på alle serierunder. Alle er hjertelig velkomne til å delta, men skal serierunden din være ført inn på Discgolfmetrix må du være betalt medlem i Bodø Frisbeeklubb.

Discgolfmetrix
TirsdagsgolfenTorsdagsgolfen

Spre ordet, ta med noen venner så har vi det gøy!

 

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts