Klubbmesterskapet oppsummert

Bodø Frisbeeklubbs Klubbmesterskap 2018

11 spillere stilte til start, i klassen Open, på årets klubbmesterskap på Bratten 11. august 2018. Her ventet 3 runder på en 9 hullsbane satt for anledningen. 8 av hullene var kjent fra før, mens det var stukket ett nytt: et skikkelig krevende hull på 200 meters lengde og til dels meget trange OB-linjer.

Vi var heldige med været, på den måten at det varslede uværet ventet med å sette i gang for alvor til etter at konkurransen var avsluttet. Men noe krevende vind var det hele dagen, så resultatene ble variable.

Stefan Kvarv hentet hjem førsteplassen, med Ron Kaspersen på andre. De to skilte lag med resten av feltet allerede etter 1. runde. Stefan tok første nappet i klubbens nye vandrepokal. Gratulerer!

Stig Losnedahl kapret 3. plassen etter en tett og jevn kamp mot Andreas Lillejord på 4. Alle resultatene ligger i metrix til allmenn beskuelse.

Midtveis grillet vi i lag, med Chef Marthe Nicolaysen som grillmester. Takk for et flott arrangement, og takk til Christian Qvam for flott innsats som TD. En stor takk rettes til medlemmene som hjalp til før, under og etter arrangementet!

About the author

Bodø Frisbeeklubb

View all posts