ADGT 4 Storjord: Stefans parademarsj

Grilling i pausen

ADGT 4 ble avholdt på trivelige Storjord Frisbeegolfbane søndag 9. september 2018. 13 kastere stilte til start på en dag med flott solskinn men en del mer vind enn Storjord var vant til. Det skapte utfordringer. 1 deltager var fra Beisfjord, 3 fra Saltdal og 9 fra Bodø. Det ble konkurrert i 2 klasser: Open og Rekreasjon.

I Open vant Stefan Kvarv en suveren seier. Han ledet fra start til mål. På en like solid andreplass kom Frank Normann. Tredjeplassen var det mer kamp om. Bent-Wilhelm Johansen kapret den etter en strålende sisterunde.

Med denne seieren er Stefan Kvarv allerede vinner av klasse Open i ADGT 2018, og ADGT 5 på Bratten blir en ren parademarsj. Gratulerer!

I Rekreasjon var det betydelig jevnere, og kamp helt inn. Til slutt tok Ruben Kristoffersen hjem seieren, med Runar Johansen på andre og Thomas Hagen på tredjeplass. ADGT 5 på Bratten vil avgjøre det hele. Her er det spenning helt inn.

Storjord fikk også gleden av to stk Ace! Frank Normann acet kurv 2 og Stefan Kvarv acet kurv 5. Fantastiske kast på begge to!

Franks Ace
Stefans Ace

TD for dagen var Karl L. Kleve. Han hadde forberedt dagens bane, laget diplomer, laget og publisert banekart og annen informasjon samt fikset  grillmat og drikke i pausen. Bodø Frisbeeklubb takker!

About the author

KL Kleve

View all posts