ADGT 5 Bratten: Stefan suveren!

Stille før stormen

Siste runde i Arctic Discgolf Tour 2018 gikk av stabelen på Bratten på den aller siste søndagen i september. Vi hadde håpet på et siste gløtt av sommer, men istedet fikk vi ekstra godt krydret høstvær! 2 X 18 hull med lunsjpause mellom. Førsterunden var været ikke så altfor ille. Det regnet og blåste nok til å gjøre det litt utrivelig, men ikke verre enn vi har kjent det før. Marthe hadde låst opp Grillhytta og tent opp. Så der var det riktig trivelig å spise pølser og drikke kaffe og få litt varme og tørrhet tilbake i kroppen. Imens gikk det fra vondt til verre utenfor. Himmelens sluser åpnet seg. Vinden blåste friskt hagl og regn sideveis. Et øyeblikk kunne det virke som om det skulle lette litt, og vi satte igang andre runde. Men det tok ikke mange minuttene før syndfloden begynte igjen, og hva som føltes som orkan i kastene tok godt tak og presset fete regndråper inn i alle små gliper mellom klær og hud. Undertegnede følte tidvis større behov for å bygge en ark enn å kaste disker, noe som gjenspeilte seg i resultatene.

Men årets suverene diskgolfer i Nordland, Stefan Kvarv, lot seg ikke affisere. Han seilte inn til seier i begge runder og sin fjerde ADGT rundeseier av fire deltagelser i år. Han var klar vinner av ADGT 2018 allerede før runde 5, men gjennomførte en finfin seiersrunde.

Nummer to i ADGT 5 ble Alexander Mathisen, mens Roger Karlsen tok tredjeplass. I Rekreasjonsklassen var det kun 1 deltager som trosset været: Thomas Hagen. Det samme i Dameklassen: Marthe Nicolaysen. Begge gjennomførte fine runder.

Med dette er ADGT 2018 over. Det vil komme invitasjon til et premiearrangement litt senere i høst, hvor medaljevinnerne i alle tre klassene vil få sin velfortjente hyllest. Jeg håper så mange som mulig vil stille opp der.

About the author

KL Kleve

View all posts