ADGT

Hvem er ADGT for?

Arctic Disc Golf Tour er åpent for alle. Du trenger ikke noe form for medlemsskap i en klubb eller organisasjon, bare møt opp, gjerne ha med egen/egne frisbee`er. Frisbee`er selges flere plasser, blant annet på Sport 1 i Bodø.

Turneringen spilles alltid på en lørdag og starttidspuktet er kl. 10.00 om ikke annet er informert på facebook (ADGT).

Startavgiften er alltid 100 ,- kr. pr. pers. pr. turnering (Utenom Parken Open ADGT) Største del av denne går tilbake til premie ved tourens slutt, og resten til materiell for touren.

Hvorfor arrangerer vi ADGT?

Vi ønsker å holde liv i de banene som finnes i salten og for å få med lokale spillere i distriktene. Vi har 12 baner i området og  flere av banene trenger å bli brukt mer før de gror igjen.

Nytt av året er at Bodø Frisbeeklubb vil ønske alle som ønsker det velkommen til et lite kurs/klinikk like før eller etter arrangementene. Vi vil ta kontakt med spillestedet i forkant for å sette opp lister med interesserte og noe mer info om klinikkene.

Klikk her for å finne ut mer om frisbeegolf

Hvordan spilles touren?

Det spille på totalt 5 baner i Salten.
På hver bane spilles det gjerne opp til 4 runder avhengig av hvor krevende/lang banen er. På Skjerstad vil det spilles på 2 forskjellige bane hvor vi spiller 2 runder per bane.

ADGT fungerer som et seriespill hvor beste score fra 3 baner av 5 er gjeldene ved tourens slutt.

Klasser
  • Open
  • Dame
  • Junior (opptil 18 år)
  • Nybegynner
Poengsystem

Poengsystemet er det samme som flere andre turneringer kjører hvor man får poeng for den plassen man kommer på for hver enkelt bane.

Klikk her for å finne ut mer om poeng fordelingen

Årets baner

Bane Runder Dato Hvor? (Google maps)
Parken Frisbeegolfbane 3 13.05 Klikk her
Rognan 3/4 20.05 Klikk her
Storjord 3/4 24.06 Klikk her
Skjerstad 2+2 15.07 Klikk her
Valnesfjord 3/4 16.09 Klikk her